advert mobile only

Dc Para trekt vergunningen voor alcoholverkoop in

Foto: © SR Herald

De districtscommissaris van Para, Armand Jurel, heeft vier vergunningen voor de verkoop van gedistilleerde drank in fabrieksverpakking ingetrokken. Deze winkels mogen geen alcohol meer verkopen, ook niet in fabrieksverpakking. Het besluit is genomen naar aanleiding van klachten die geuit zijn door dorpsbesturen en omwonenden.

Koppige medeburgers geven geen gehoor aan het samenscholingsverbod, dat de strijd moet aanbinden tegen het COVID-19-virus. Ondanks het verboden is om zich voor de winkels op te houden met alcoholhoudende dranken, verkeren personen soms in kennelijke staat van dronkenschap waardoor zij tot last zijn van anderen, schrijft Burger Informatie Centrum in een bericht.

Naast het intrekken van de vergunningen voor de verkoop van gedistilleerde drank in fabrieksverpakking is ook beslag gelegd op de uitgestalde dranken. Deze zijn in dozen verpakt en verzegeld achtergelaten in de opslagmagazijnen van de winkeliers.

Jurel heeft afspraken met de politie om extra surveillances uit te voeren. Tegen persoen die zich voor de winkels ophouden zal meteen worden opgetreden. De burgervader adviseert de gemeenschap, om vanwege het gevaar van besmetting liever thuis te blijven.

< Terug Naar overzicht Lees origineel artikel >