advert mobile only

Voortvluchtige verdachte aangehouden

Foto: © SR Herald

De 35-jarige voortvluchtige verdachte Rodney B. is op zaterdag 8 februari op het Flora A-project door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) opgespoord en aangehouden.

Rodney werd hierna overgedragen aan de politie van Recherche Midden. De benadeelde J.B. deed op vrijdag 31 januari aangifte op het politiebureau Santodorp voor beroving van zijn sieraden van geelmetaal, paspoort, zijn voertuig en enkele persoonlijke spullen.

Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat de benadeelde op de bewuste dag in de vroege ochtend thuis aankwam en door drie manspersonen die vermoedelijk gewapend waren, overvallen. Dit geval heeft plaatsgehad op het woonadres van de benadeelde te Leiding.

Na de informatie te hebben uitgewerkt, werd Rodney op het Flora A-project gesignaleerd. De verdachte werd met het gestolen voertuig van de benadeelde in de kraag gevat. Rodney verklaarde aan de politie dat hij het gestolen voertuig zonder kentekenplaten als onderpand kreeg van een Guyanese man die bij hem van gezicht bekend is. Hij kreeg hiervoor SRD 2.000 in ontvangst.

Het voertuig is hangende het onderzoek in beslag genomen. Rodney is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek achter slot en grendel geplaatst.

< Terug Naar overzicht Lees origineel artikel >