advert mobile only

President Bouterse gedenkt sociale instellingen en 26.000 personen op geboortedag

Foto: © SR Herald

President Desi Bouterse is vandaag jarig. De president geeft op zijn 74ste geboortedag in plaats van een groot feest, terug aan de samenleving. Bouterse gedenkt op zijn verjaardag sociale instellingen en kansarmen. Zo zijn 26.000 personen over geheel Suriname voorzien van een voedselpakket gesponsord door president Bouterse.

Bouterse gedenkt meer dan vijfhonderd sociale instellingen, waaronder gebedshuizen, kindertehuizen, bejaardentehuizen en internaten. Deze instellingen zijn in aanmerking gekomen voor huishoudelijke spullen zoals koelkasten, tv-toestellen, wasmachines en bedden.

De verschillende instellingen hebben aangeven waar ze behoefte aan hebben en de president heeft daarop ingespeeld, aldus de NDP eerder deze week.

De NDP-jongeren zijn deze week begonnen om namens president Bouterse de spullen te overhandigen aan de instellingen en de andere groepen die in aanmerking komen. Ook in het binnenland zijn er huishoudelijke spullen en pakketten gedistribueerd. Dit project wordt door de president en verschillende ondernemers gefinancierd, aldus de NDP.

Juanita Ormskerk in gesprek met president Bouterse

< Terug Naar overzicht Lees origineel artikel >